Blogg 101 och varför jag deltar

Nu har det gått en avsevärd tid sedan jag bloggade, eller egentligen sedan jag senast publicerade mig på nätet. Mitt för närvarande ‘smalbandiga liv’ tillåter mig inte att prestera, eller kanske snarare producera på samma sätt som jag gjort tidigare. Så därför kommer jag i denna blogg101 utmaning, bara att ha fokus på mig och min egen prestation. Eller snarare på mitt eget välmående, då mitt fokus idag är #MyHealthJourney  vilket är min hashtag för min träning och min återkomst till ett mer normalt livstillstånd. Därmed har jag talat om min intention för att vara med, och på vilken nivå den kommer att utföras.

Jag började med en Notegraphy som publicerades via Instagram och Medium. Tanken är att jag kommer att röra mig mellan olika plattformar så ska ni hänga med mig på den här resan får ni följa mig både här, Twitter och Instagram. På twitter kommer alla uppdateringar att ske och följer ni hashtaggen #blogg101 så kommer ni hitta de andra som deltar. Väl mött och hoppas ni kommer att gilla det jag delar med mig av. Kram :)

Ps. Vem som helst kan hänga på så GÖRT!!